Här hittar du de vanligaste frågorna jag får kring catering och maten. Kontakta mig gärna ifall du undrar över något.

Förslag på grillbuffe till sommarbröllop?

Sommarbröllop
Förslag på mingelmat till bubbel
Jordgubbar
Rotfruktschips
Vegetariska snittar, tex gurka med olivtapenad, paprika med ädelostcreme, morot med hummus, bröd med tomatsalsa
På grillbuffen.
Kyckling, lammkorv, pulledpork och helstekt ryggbiff
Fiskpaket till dem som inte äter kött
Halloumi och quorn till vegetarianer
Protabello och tofu till veganer
På paellapannan
Hela oskalade nypotatis
Paprika, majs, champinjoner, lök, zucchini, svartkål och lite annat smått och gott
På bordet
Tomatsallad
Coleslaw
Grönsallad
Chilliaioli
Tzatziki
Örtyoghurt
Hembakat bröd
Fruktfat
Ost
Olivtapenad

Vad kostar en catering?

Detta är en återkommande initial fråga för många som jag oftast har väldigt svårt att svara på. Tänk istället vad får maten för din tillställning kosta, hör av dig så berättar jag vad jag kan hitta på för just den pengen. Till det antal gäster och andra förutsättningar som behöver tas i beaktning. Jag lagar mat till dig, med råvaror som jag handlar bara till dig och därför så blir varje tillställning lika unik som du.

Grillar du?

Ja, jag grillar men inte hel gris. Har även införskaffat en paellapanna för framtida event.

Hur många kan du laga till?

Har under åren lagat till allt mellan tio personer, bortsett från hemma matlagningen givetvis, till 350 personer. Allt handlar om planering och logistik. Kan hyra in kylvagnar vid behov och har kontakter på tält och bygdegårdar. Är väldigt lösningsorienterad och tänker att allt går att lösa med god planering. hoppas att detta svarar på din fråga.

Lagar du vegetariskt?

Ser det som en utmaning att laga mat som passar många, så svaret är ja 🙂

 

Hur långt innan behöver jag beställa?

Tänk på att jag är en person och att jag kan vara bokad om du väntar för länge. Men gör som många andra och ring även om det är nära inpå, ibland så har man tur 🙂

Kan man få det glutenfritt/lactosfritt?

Det är många som inte tål gluten och eller lactos idag så jag sätter en ära i att även ni ska vara nöjda när ni kommer och ska äta av min mat. Letar ständigt nya recept som passar många. Så ja det gör jag.

Fyll i din sökning och tryck på enter