Sitter på min kammare och går igenom nästa veckas jobb. Det är helt magiskt hur allt bara händer just nu. Är så lyckligt lottad med ett kontaktnät som sträcker sig milsvitt över gränserna.

Mitt jobb nästa vecka är ett cocktailparty och jag ska laga en mingelbuffé för ca 40 personer. Jag tänker svenskt och då helst närodlat och lokalproducerat. Eftersom min affärsidé går ut på att kunden betalar sina råvaror själv och att jag bara tillhandahåller tjänsterna; matlagnig och handling, så hade det varit kul att kunna ge mina kunder en bättre kunskap om våra lokala producenter.

Tankarna kring buffén är som följer;Kommer att baka mina knäckebröd och till dem lite god lagrad cheddar.
Västerbotten paj med creme fraiche/gräddfilsås samt lite god rom Cheviche på lax, räkor och pepparrot
Svensk luftorkad skinka och dyl
Bär och grönsaker från Ugglarps grönt
Mini pizza med kantareller.
Mejeriprodukter och färskost från Wapnö
Mjöl till pizza och paj från Berte Kvarn

Det är så långt jag har kommit i min planering än så länge. Återkommer när det börjar närma sig och saker och ting faller på plats.