Har under veckan sysslat med att marknadsföra mig själv och mitt företag.
Hur har det gått kan man ju då fråga sig? Toppen bra måste jag säga, telefonen har inte ringt men min fröknäckebröd fick möjlighet att medverka på en buffé gjord av Caffe & Company här i Halmstad. Ett jättemysigt fik med en underbar utsikt över vår vackra å, Nissan. Vildanden hade en modevisning med höstens klädkollektion och där på buffén fick mina knäckebröd vara med och slåss om uppmärksamheten. Vad jag har hört så blev de populära och ska därför nu säljas på Caffe & Company, Hamngatan 11 i Halmstad.

Har inte haft för avsikt att sälja dem utan ville främst att de skulle bli en snackis och föra fram det jag helst vill göra, laga mat hemma hos dig eller i andra befintliga kök. Men kommer nu att baka 8 paket varje dag. Först till kvarn kommer det att bli med andra ord.

Får ofta frågan varför jag inte lägger upp recept här på min sida. Jag har i hela mitt liv aldrig följt ett recept till fullo men jag har läst ett tusental. Jag älskar recept och matprogram men de finns de som är så mycket bättre på det än mig, tex Stina Rigbäck som har gjort ett fantastiskt bra arbete med min hemsida, hon har en underbar sida om mat. Eftersom jag inte kan mäta mig med Stina eller någon annan för den delen så låter jag jag bli. Jag älskar att låta tillfället skapa maträtterna som ska serveras,. Men om du har några frågor eller behöver hjälp med något så finns jag här.

Har ett underbart kontaktnät som finns där för dig om jag inte kan vara dig behjälplig.
Verkligheten kallar och jag avslutar med att önska dig en trevlig helg. Charlotte

Boka fest

Skriv dina kontaktuppgifter samt berätta lite om ditt planerade event. Du kan också ringa eller maila. tel: 0708144914info@mobilakocken.se