Mail och förfrågningar har nu börjat trilla in och jag har förstått att jag bör förtydliga mig lite om mitt upplägg.

Jag har som idé att laga den mat som du önskar ha tillagad. Du som kund väljer själv kostnaden för maten och så finns jag där för att laga den. Jag handlar gärna maten åt dig och då tar jag betalt för tiden, du betalar maten.

Min timpeng är 400 kr för privatperson, inklusive moms, och då finns RUT att tillgå. RUT betalar då halva den kostnaden, jag tar hand om allt pappersarbete när det gäller den biten. Jag är ett ensamföretag och det är därför bra om du är ute i god tid med din beställning. Hjälper även till med företagsfester och dylikt, så hör gärna av er med en förfrågan.

Jag finns hela tiden tillgänglig via sms, mail eller facebook för att svara på frågor och komma med förslag. Om jag mot förmodan inte kan hjälpa dig med dina önskemål så har jag ett fantastiskt kontaktnät av duktiga personer som jag gärna förmedlar kontakten med.

Kanske är du lite nyfiken på vad är för olika jobb som jag har haft förmånen att jobba med de senaste månaderna. Allt började i juni när jag fick mitt första jobb som egen för Handelsbanken då de skulle ha en buffé för deras Fastighetsförmedlare här i Halmstad. Detta följdes av studentfester både i Halmstad och Laholm, även där var det bufféer som lagades.

Det ena gav det andra, Företagarna hade ett tredagars event i Båstad och då var det jag som fick förmånen att stå i deras kök i dagarna fyra och laga olika bufféer för dem och deras gäster. Ryktet om att jag finns spred sig och det blev ett par olika ” hemma hos”  jobb med buffé som tema till följd av detta. En begravningmiddag som hölls i hemmet var ett annat jobb som jag fick laga maten till, även där buffé.

Som jag har skrivit om tidigare så fick jag till följd av en artikel i Laholms tidning ett jobb där jag lagade lamm i två dagar och stoppade färdiga rätter i frysen. På schemat framöver så har jag två 18 års fester, 2 jaktmiddagar, lärarmingel samt ett 30-års kalas, men tveka inte, jag har tid för dig och din tillställning också.

Avslutar nu detta inlägg med att önska dig en trevlig höst och så hoppas jag att vi hörs framöver. Charlotte

Boka fest

Skriv dina kontaktuppgifter samt berätta lite om ditt planerade event. Du kan också ringa eller maila. tel: 0708144914info@mobilakocken.se